Sanatit Varde
Hornelund 75
6800 Varde

+45 2620 9096
kontakt@sanatit.dk

  • Hus & have

    Hos Sanatit udfører vi alt i Havrservice, træfældning, græsslåning, hækklipning samt vi er din foretrukne handy-man. Med andre ord, så hjælper vi dig med alt ved dit hus og have. Læs mere om de forskellige områder her på siden. Ønsker du at vide mere, kan du altid kontakte os og få et godt tilbud på din opgave.

Træfældning
Træfældning

Har du et eller flere træer, som du gerne vil have væk? Så ring 26209096 eller brug kontaktformularen til højre, og få et professionelt firma til at klare træfældningen for dig. Der kan være mange årsager til at man ønsker at fælde et træ. Træet kan være blevet for stort, faren for at det vælte ind over huset, eller noget helt andet.

Det er blot vigtig at vide hvad man laver når man fælder træer. Det kan hurtigt blive en dyr affære hvis træet vælter i en anden retning når du fælder det, end hvad du først havde regnet med. Sanatit er professionelle indenfor træfældning, og vi har udstyr der sikrer et godt resultat. Hvis du skal have fældet et træ inde i byen, så kan der være en fare ved at træet skulle ramme naboen, og dette ønsker du naturligvis ikke. Så lad os varetage din træfældning, det kan hurtigt tjene sig hjem.

Græsslåning

Nu har du muligheden for at slippe for den ugentlige græsslåning. Ring til os eller brug kontaktformularen og lad os give dig en flot græsplæne, som du bare skal nyde. Har græsplænen ikke været slået i lang tid, kan græsset have vokset sig meget højt og vildt. Så kan en græsslåmaskine som regel ikke klare opgaven, og man er nødsaget til at bruge en buskryder for at slå den store græs top som er vokset op. Græsset skal så rives sammen og fjernes inden man kan køre med ræsslåmaskinen, og få en pæn plæne igen.

Vi kan hjælpe dig med alle aspekter indenfor græsslåning, hvilket betyder at du trygt kan læne dig tilbage og nyde sommeren. Vi varetager hele processen og sørger for at du får en fantastisk flot græsplæne hele sommeren. Kontakt os for at høre mere om hjælp til græsslåning.

Græsslåning
Hækklipning
Hækklipning

Hækklipning er for mange mennesker en stor opgave, som de først får taget sig sammen til når det er absolut nødvendigt. Er dette også tilfældet hos jer, så fortvivl ikke! Vi har professionelt udstyr som gør at det bliver en nem og overkommelig opgave. Derfor sørger vi for at I får en flot og trimmet hæk, samt at få fjernet alt affaldet, så I slipper for besværet, og blot skal nyde resultatet.

Lad os varetage din hækklipning på en nem og professionel måde. Vi sørger for et flot resultat og en hæk der står helt fantastisk! Kontakt os i dag for et godt tilbud og muligt samarbejde. Vi står klar til at hjælpe.

Din foretrukne handy-man

Lige fra opsætning af hylder til opsætning af gipsvægge mm, og mindre bygge opgaver. Hos Sanatit kan vi klare alle former for handyman opgaver. Det eneste du skal gøre er at kontakte Sanatit, som er din lokale handyman. Ring til os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Handyman