Sanatit Varde
Hornelund 75
6800 Varde

+45 2620 9096
kontakt@sanatit.dk

  • Maskin- og plæneklipperservice

    Sanatit tilbyder maskin- og plæneklipperservice til både virksomheder og private. Vi udfører service og reparationer på eget værksted på alle mærker og typer af have- og park maskiner.
Hvorfor vælge Sanatit til servicering af din maskine?
Din maskine er gået i stykker, og du ønsker IKKE at udskifte den endnu. Hos SANATIT er vi realistiske og ærlige når vi foretager et servicetjek/reparation af din maskine, hvilket også gør, at vi hurtigt kan afgøre om din maskine har udtjent sin levetid, og måske bør udskiftes med ny.
Du ønsker at din maskine skal holde i lang tid.
Et servicetjek hos SANATIT forlænger din maskines levetid.
Vælg et servicetjek af din maskine i efteråret, så den altid er klar til brug igen i foråret når havesæsonen begynder. Vi udfører selvfølgelig service og reparationer af maskiner året rundt.
Årlige serviceaftaler til virksomheder, kommuner og private

Sanatit afhenter og leverer din maskine i Varde og Esbjerg. Sanatit tilbyder årlige serviceaftaler til både virksomheder, kommuner og private. Således er Du som kunde, garanteret at vi altid har de mest gængse reservedele hjemme til netop din maskine. Vi er kendt for vores fortrinlige håndværk, og vores altid 100% engagement i alle vores arbejdsopgaver.

Lav timepris og mulighed for serviceaftale
Hos Sanatit er timeprisen lav, og der er mulighed for at lave årlige serviceaftaler på netop din maskine. Kontakt Karl på 2620 9096 for et godt tilbud på en serviceaftale.