Hornelund 75, 6800 Varde +45 26209096
Maskinudlejning

Lej din maskine hos Sanatit

Det kan være en fordel at leje en maskine, hvis du skal lave et nyt gør-det-selv projekt. Opgavens størrelse er nødvendigvis ikke en udfordring for Sanatit, da vi har et stort udvalg af maskiner i vores egen maskinpark. Hvis du selv kan løse opgaven, men ikke har maskinen eller de redskaber, som det kræves, så kan det være en fordel at forhøre dig hos Sanatit. Det altid en fordel at leje maskinen hos os, da du på den måde undgår at skulle gå ud og investere i nye maskiner eller redskaber til dit gør-det-selv projekt. Det kan specielt være en fordel, hvis arbejdet blot skal udføres én enkelt gang.

Have/Park

Hvis du ønsker en yderligere forklaring om hver enkelt maskine, så klik blot på linket, og du bliver navigeret videre til den valgte maskine. Herunder vil du kunne læse mere om den valgte maskine, og hvis der så skulle opstå yderligere spørgsmål omkring én  maskine, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte Sanatit på telefon eller mail.

Entreprenør maskiner

Sanatit maskiner kan lejes til lave priser. Vi tilbyder afhentning og levering i Varde kommune for 100kr m. moms. Ring eller send en mail og hør mere om vores program indenfor maskinudlejning.