Sanatit Varde
Hornelund 75
6800 Varde

+45 2620 9096
kontakt@sanatit.dk

Om Sanatit

En multivirksomhed med mange års erfaring

Kom til os med din opgave
Vi tilbyder blandt andet maskinservice, salg og udlejning, samt bekæmpelse af skadedyr, og hjælp til hus og have.
Kvalitet til attraktive priser
Vi tilbyder kvalitets maskiner og udfører service af høj kvalitet til attraktive og overkommelige priser på markedet.
God kundeservice
Vi har fokus på vores kunder. Vi er til rådighed og hjælper med alle spørgsmål og problemer, der måtte opstå.
Din foretrukne multivirksomhed
En kvalitetsbevidst virksomhed med benene på jorden

Sanatit tilbyder en lang række af serviceydelser lige fra bekæmpelse af skadedyr, haveservice, træfældning og stubfræsning, maskinudlejning, service og reparationer af alle havemaskiner på eget værksted til handymans opgaver samt salg af skadedyrsprodukter. Som noget nyt tilbyder vi nu også ejendomsservice.

Sanatit arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på mange af vores services her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Her hos Sanatit kan vi prale af, som sagt, at have en del års erfaring i branchen – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med os, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med opgaver. Ring eller skriv til os, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig.