Sanatit Varde
Hornelund 75
6800 Varde

+45 2620 9096
kontakt@sanatit.dk

  • Bekæmpelse af skadedyr

    Sanatit hjælper med bekæmpelse af de gængse skadedyr som f.eks. rotter, mus, muldvarpe og hvepse. Vi kan også yde assistance med bekæmpelse af andre krybende og flyvende insekter samt fugle og diverse andre skadedyr.

Skadedyrsbekæmpelse

Sanatit tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse samt produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vi kører ud fra vores base i Horne ved Varde, og tilbyder skadedyrsbekæmpelse i Varde og Esbjerg kommune. vi yder skadedyrsbekæmpelse hele året rundt.

 

Former for bekæmpelse
Der findes mange forskellige slags skadedyr og mange måder at komme af med dem på. Her giver vi dig et overblik over nogle af de bekæmpelsesformer, som vi hos Sanatit kan tilbyde dig som kunde. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os i dag.

Rottebekæmpelse

Hos Sanatit kender vi til den plage det kan være at huse rotter. Derfor har vi løsningen til dig, som gerne vil bekæmpe dine rotter. Rottebekæmpelse er noget vi har gjort i flere år, og vi giver gerne et tilbud på hvordan vi nemt og smertefrit kan afhjælpe dit rotteproblem.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med bekæmpelse af rotter.

Myrerbekæmpelse

Myrer bekæmpelse

Problemer med myrer starter typisk i køkkenet, bryggers og badeværelset, og ses gerne med start omkring det tidlige forår. Årsagen er, at under huset er der et myrerbo som er overvintret fra sidste sæson. Dette myrerbo stikker oftest meget dybt, og indeholder flere tusinde myrer. Henover sæsonen spreder problemet sig til udendørs arealer, fliser og terrasser. Hvis man ikke tager hånd om problemet med myrerne, kan man være sikker på, at problemet vil komme igen, og vil tiltage fra år til år.

Biologi/Adfærd:
Den almindelige myrer som vi kender, er den ”sorte havemyrer”. Myrer søger søde stoffer i naturen og hjemmet. Det kan være spildt saftevand eller is, som altid vil tiltrække myren. Brusekabiner og vaskemaskiner er tiltrækkende fordi myrer har et væskebehov.

Hvordan:

Vi behandler mod myrerne på flere måder, alt efter hvad der er mest effektivt. Vi bruger sirup eller langtidsvirkende midler. Vi tilbyder også årsservice til dig, med fri udkald til myrer, samt forebyggende behandling af bygninger og arealer.

 

Pris:

Pris ved 1 myrerbo starter ved 1000,00 kr. incl. Moms.

Pris ved forbyggende behandling starter prisen ved 1200,00 incl. Moms.

Årsservice priser starter ved 700,00 kr. inkl. Moms pr. kvartal.

Bekæmpelse mod hvepse og bier

Bekæmpelse mod hvepse og bier

SANATIT HJÆLPER DIG MED HVEPSE BEKÆMPELSE, SAMT BEKÆMPELSE AF BIER
Skadedyrsbekæmpelse er typisk sæson-baseret – dette gør sig også gældende med bekæmpelse af hvepse & bier, derfor anbefaler vi altid vores kunder, at kontakte os hurtigst muligt, således vi får bekæmpet problemet hurtigst mulig. Hvepse og bier kan være farlige nær bolig, især hvis man har dyr eller børn der leger nært et hvepse/ bi bo.

Hvordan:

Hos Sanatit, tager vi så vidt det er muligt hvepseboet med. Hvis det ikke er muligt, behandler vi med en hurtig virkende gift der slår dem ned med det samme, derefter behandler vi med en langtids virkende gift.

 

Priser:

For bo som er tilgængelige og under 2,5 meter over jorden, er prisen i Varde og Esbjerg kommune 995,00 Kr. inkl. Moms. For hvepsebo der ikke er tilgængelig og over 2,5 men under 8 meter over jorden, er prisen i Varde og Esbjerg kommune 1300,00 kr. inkl. Moms. Skal der bruges lift for at kunne komme til boet, vil denne udgift blive tillagt prisen.

Muldvarpebekæmpelse

Muldvarpebekæmpelse

Når der først er skud på græsplænen, så er det et sikkert tegn på muldvarpe. Mosegrise kan faktisk også lave skud. Måden man tjekker dette på er ved at efterse græsplænen, her skal man kigge efter huller og de overfladiske gange, for her ligger mosegrisens gange nemlig helt oppe under græsoverfladen. Hvis gangene ikke gør det, er det bestemt tale om muldvarpe. Hvis der er mange skud i haven er det ikke en selvfølge at der er mange muldvarpe, eller mosegrise. En enkelt muldvarp kan sagtens ødelægge en helt parcelhushave.

Biologi/Adfærd:
En muldvarp er en kødæder og lever af regnorme, snegle og insekter som den finder i jorden. Mosegrisen er planteæder og lever mest af grønne plantedele. Muldvarpen bliver maks en 10-15 cm, den er i grålig farve og med omvendte forpoter. Muldvarpe får kun et kuld unger i løbet af en sæson. Mosegrisen er noget mere effektiv og kan nå op i mod en 4-5 kuld på en sæson. Muldvarpen elsker en god fugtig jord, her lever den bedst.

Hvordan:
Er din have hårdt plaget af muldvarpe eller mosegrise er det derfor nødvendigt at få professionel hjælp til muldvarpebekæmpelse. Vi bekæmper muldvarpe med gasning, sakse eller med motor gasser. Når du vælger os til muldvarpebekæmpelse, tilbyder vi en efterbehandling indenfor 8 dage, hvis det skulle være nødvendigt. Succesraten på 1 gangs behandlinger er omkring 90 %, derfor gælder eftertjekket som en garanti

Priser:

Pris: Bekæmpelse i have under 1800 m2, fra 995,00 kr. incl. Moms

Have over 1800 m2, kontakt os for pris.

Der kan også tegnes en sikringsaftale for mosegrise og muldvarper på årsbasis. Priser fra 5500,00 kr. incl moms. For grunde større end 1800 m2, kontakt os for pris.